De NOAB zet het gerechtelijk jaar artistiek in

De stafhouder en de leden van de raad van de Orde van de NOAB nodigden op 4 september de advocaten van de Brusselse balie, ’stafhouders en confraters van andere balies, korpsoversten en prominenten uit om samen het glas te heffen op de aanvang van het gerechtelijk jaar 2018-2019.

Concert Graindelavoix

Ter gelegenheid van de Plechtige Openingszitting van het Vlaams Pleitgenootschap nodigt stafhouder Peter Callens uit op een concert van GRAINDELAVOIX o.l.v. Björn Schmelzer, op zaterdag 24 november 2018 vanaf 11u00 in de Zavelkerk aan de Grote Zavel in Brussel. Na afloop biedt de Nederlandse Orde van advocaten bij de balie te Brussel u een wandellunch … Lees meer

Uw confraters getuigen over DPA

Honderden advocaten legden reeds conclusies en stukken neer via het DPA-platform. Uw confraters getuigen over het gebruiksgemak, de veiligheid en de kostprijs van het DPA-platform, maar wijzen ook nog op enkele verbeterpunten.

Relaunch DPA-deposit

2018 wordt het jaar van de waarheid voor DPA-deposit. Enkele maanden proefdraaien gaf sommigen onder jullie de kans om het platform te leren kennen. Door enkele belangrijke technische aanpassingen is DPA-deposit vandaag een veilig, betrouwbaar en efficiënt uitwisselingsplatform van juridische documenten tussen advocaten, rechtbanken, cliënten en derden.

LEGALTECH congres 2018

Krijgt u binnenkort een robot als confrater? De kans is klein, maar toch zullen artificiële intelligentie, blockchain, predictive justice en algoritmen een steeds grotere impact hebben op de werking van de advocatuur. Maar waarover gaat het precies? Wat moet u zich voorstellen bij blockchain voor advocaten of bij de juridische waarde van algoritmes? Krijgt u … Lees meer