Events with content

In een tijd waarin we digitaal altijd en overal met elkaar verbonden zijn, kunnen we niet zonder persoonlijk contact. De organisatie van evenementen en de volledige communicatieflow errond maken een volwaardig onderdeel uit van de marketingcommunicatiemix.

Ons eventteam zal u graag helpen met het strategisch advies en het uittekenen van uw relatie-bijeenkomsten, inspiratie-evenementen, productlanceringen, roadshows, teambuildings, personeelsfeesten, klantevenementen, congressen en beursstands.

Voor elke opdracht wordt een team op maat samengesteld uit de meest ervaren professionals. Zo garanderen wij een efficiënte werkwijze met de juiste mensen op de juiste plaats.  

Zomergala op het dakteras van de Albertina

Op 26 augustus was het eindelijk zo ver. Na maanden van onzekerheid en een meteorologische rotzomer, kon ons Zomergala doorgaan met een honderdtwintigtal aanwezigen. Tegen alle verwachtingen in, kon de receptie zelfs buiten doorgaan op het unieke dakterras van de Albertina dat we betraden langs het prachtige paleis van Karel van Lorreinen. Het werd een gezellige avond aan de feestdis, opgeluisterd met animatie en muziek.

Lees verder »