Na twee moeilijke jaren kon de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel opnieuw een concert organiseren. Stafhouder Bart De Moor stelde samen met de directeur van het Koninklijk Conservatorium Brussel een fantastisch programma samen.

Organisatie

All About Content stond in voor de organisatie en zorgde ervoor dat het event in een sfeervolle locatie kon doorgaan.

Niet alleen de digitale uitnodigingen, maar ook het programmaboekje werden door All About Content vormgegeven.

Concert & receptie

Violist Vilmos Csikòs en pianiste Chiara Alaimo studeerden enkele jaren geleden succesvol af aan het Conservatorium en werken nu beiden aan een internationale carrière. Sopraan Ester Kouwenhoven studeerde af in 2019 en won de prijs voor de meest uitzonderlijke student uit de oude en klassieke muziekafdeling.

Het talent van de internationale muzikanten stond die avond borg voor een onvergetelijke belevenis. Als toetje had de stafhouder ook nog een verrassing en bracht Sopraan Ying Chun Lu, die jaren als koriste aan de Muntschouwburg werkte, een bekend Chinees volksliedje waarbij Jantien Brys haar op de piano begeleidde.

Het talrijk aanwezige publiek smaakte de gediversifieerde samenstelling van het muzikale programma en genoot na afloop van een verzorgde receptie die werd aangeboden in de fleurige inkomhal van de concertzaal.

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

It’s ALL ABOUT CONTENT