De Andrée en Pierre Arty Foundation, is een kunsttichting die werd opgericht in 2006. Haar doel? Het consolideren en promoten van het oeuvre van de Brusselse artieste Dat bestaat uit collages, tekeningen, schilderijen en gedichten. All About Content wordt gevraagd om de stichting een gezicht te geven en een strategie uit te werken om de collagekunst onder de aandacht te brengen en actuele collagekunstenaars te steunen.

Huisstijl & website

De realisatie van een huisstijl en de website vormden de basis voor de organisatie van de Andrée en Pierre Arty Award voor collagekunst. Affiches werden ontworpen en verspreid in Kunstacademies. Persberichten werden verstuurd naar kunsttijdschiften en gespecialiseerde websites.

Award voor collagekunst

De vorige edities kenden telkens veel succes met meer dan 80 deelnemers. De winnaar die door een professionele jury wordt verkozen ontvangt een prijs te besteden aan de productie en uitgave van een catalogus van zijn(collage)-werk. Hij of zij krijgt ook een groepstentoonstelling met de andere laureaten en een solotentoonstelling waarop de catalogus wordt voorgesteld. Zowel de realisatie van de catalogus, de opbouw van de tentoonstelling als de organisatie van de vernissages en de communicatie over dit alles, zijn in handen van All About Content.

Compositie-award

Andrée Arty was niet alleen een creatieve collagiste, ze was ook een succesvolle muzikante. De stichting wil ook dit aspect van haar carrière aan bod laten komen door de inrichting van een muziekprijs. Het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar Andrée Arty haar muzikale opleiding genoot, was dan ook heel enthousiast om aan de organisatie van een compositieprijs mee te werken. Vorig jaar werden de winnende composities uitgevoerd tijdens een concert in het Koninklijk Conservatorium. De winnaars werden beloond met een cd-opname van het concert. All About Content stond in voor de coördinatie van deze wedstrijd en de organisatie van het concert.

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

It’s ALL ABOUT CONTENT