Inauguratiereceptie onder de gewelven van het maritiem trein perron op T&T

Ter gelegenheid van zijn verkiezing tot Stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel nodigde Patrick A.Dillen alle leden en ‘sympathisanten’ van de Brusselse Balie uit om samen het glas te heffen en van een heerlijk festivalbuffet te genieten.

Het was een van de allereerste evenementen onder de fraai gerestaureerde gewelven van het maritiem treinperron op de site van Tour en Taxi’s. Leerlingen van de circusschool zorgden letterlijk en figuurlijk voor vuurwerk. Terwijl de gasten zich te goed deden aan de rijk gevulde buffetten en de wijn- en bierbar, konden de sportievelingen zich op de speciaal voor de gelegenheid aangelegde petanquebanen uitleven. De prachtige decoratie en aankleding van dit event kwam tot stand in samenwerking met Accio.

De gasten werden uitgenodigd met een gepersonaliseerde uitnodiging opgemaakt door de grafische studio van All About Content.

De opvolging en de pre- en postcommunicatie van dit event gebeurde via een emailingmodule die gekoppeld is aan de website van de Brusselse Balie, eveneens een realisatie van All About Content.

Receptie
  • Locatie event
  • Organisatie event
  • Communicatie event

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

It’s ALL ABOUT CONTENT