Making Content work

Er worden dezer dagen bibliotheken volgeschreven over content marketing*. Maar hoe begin je er aan? Zorg in de eerste plaats voor een goede content strategie en doe vervolgens een beroep op professionele content providers zoals All About Content. Onze journalistieke aanpak en onze marketingervaring in combinatie met een grafische verpakking in functie van uw medium, zorgen ervoor dat uw content marketing werkt.

*“Content marketing is het maken, aanbieden en verspreiden van content die aansluit op een vooraf geïdentificeerde behoefte om zo nieuwe relaties aan te gaan en bestaande relaties te versterken”, aldus content marketingspecialist Joery Bruijntjes

Events with content

In een tijd waarin we digitaal altijd en overal met elkaar verbonden zijn, kunnen we niet zonder persoonlijk contact. De organisatie van evenementen en de volledige communicatieflow errond maken volgens ons een volwaardig onderdeel uit van de marketingcommunicatiemix.

Ons eventteam zal u graag helpen met het strategisch advies en het uittekenen van uw relatie-bijeenkomsten, inspiratie-evenementen, productlanceringen, roadshows, teambuildings, personeelsfeesten, klantevenementen, congressen en beursstands.

Voor elke opdracht wordt een team op maat samengesteld uit de meest ervaren professionals. Zo garanderen wij een efficiënte werkwijze met de juiste mensen op de juiste plaats.

Digital Publishing

All About Content realiseert digitale customer magazines of nieuwsbrieven voor sterke merken en organisaties.

Website

All About Content adviseert u graag bij het aanmaken van relevante content voor uw website. Maar ook als uw website aan een opfrisbeurt toe is, helpen we u met het vinden van de juiste look & feel en een aangepaste navigatie.

Print

Uiteraard is All About Content uw geschikte partner om uw gedrukte communicatie te realiseren. Van glossy magazines tot strooifolders, van klassieke direct mails tot jaarverslagen.

Video

Met behulp van audio- en videomateriaal kunt u uw digitale publicatie een extra dimensie geven. Bovendien moet u er niet langer gigantische budgetten voor vrijmaken. All About Content toont hoe het de theorie in de praktijk brengt voor haar klanten. Impact gegarandeerd.

We are content

De drijvende kracht achter All About Content is al jaren actief in de customer media. Karin Vanhoof stond aan het roer van het snel groeiende publishing dept van het Brusselse marketingbureau Bureau International de Communication en het Gentse bureau Making Magazines.

In 2001 startte ze haar eigen agentschap. Al die jaren wist ze zich te omringen met een gedreven team vaste copywriters, digitale experten en creatieve vormgevers  en hield ze de vinger aan de pols van de evoluties in het vak en van mogelijke uitbreidingen naar andere domeinen.

Het werd steeds duidelijker dat content zich niet alleen beperkt tot ‘boekskes’ en ‘websites’. Bedrijven organiseren steeds meer evenementen voor personeel en klantenrelaties. Een verrassende locatie, een verzorgde catering en een spectaculair showelement zijn niet langer de zaligmakende  ingrediënten van een geslaagd evenement. Het mag ook wel wat ‘inhoud’ hebben. Een evolutie die haar niet was ontgaan. De jongste jaren vormt het inhoudelijk begeleiden van evenementen dan ook een steeds belangrijker aandeel in het zakencijfer.

In maart 2013 wordt All About Content de nieuwe vlag, waaronder Pimco bvba haar content marketing  en evenementiële activiteiten samenbrengt.