Stafhouder Patrick A. Dillen en de leden van de Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten aan de Balie te Brussel, sloten opnieuw aan bij een aloude traditie om hun gasten uit te nodigen op de dag na het galabal.

Stafhouder Patrick A. Dillen en de leden van de Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten aan de Balie te Brussel, sloten opnieuw aan bij een aloude traditie om hun gasten uit te nodigen op de dag na het galabal. Hen wachtte een muzikale namiddag op een ondertussen haast iconische plaats in het hartje van onze interculturele hoofdstad.

In het Beursgebouw, dat weldra tot biermuseum wordt omgebouwd, gaven een tiental muzikanten een staaltje van hun virtuositeit. Gevlucht uit diverse landen van de wereld zoals Syrië, Irak en Nepal, vonden ze allen uiteindelijk hun heil in Brussel, waar ze muzikaal onderdak vonden bij de vzw Muziekpublique. Tijdens het concert in het Brusselse Beursgebouw brachten ze een gevarieerde selectie uit de cd ‘Refugees for refugees’. Tussen de muzikale intermezzo’s konden de gasten proeven van een verrassend fusion wandelbuffet.

Concept en praktische organisatie waren ook nu weer een samenwerking van All About Content en Accio.

  • Locatie event
  • Organisatie event
  • Communicatie event

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

It’s ALL ABOUT CONTENT