Het auditorium van het BEL-gebouw op de site van Tour & Taxis was de locatie bij uitstek om meer dan 300 advocaten te ontvangen voor de Jaarlijkse Vergadering van hun balie.

In het piekfijn uitgeruste auditorium wist stafhouder Kathleen Vercraeye het publiek te boeien met een overzicht van de belangrijkste verwezenlijkingen die de Brusselse Balie onder haar batonnaat realiseerde. Er stond ook nog een debat over het nut van een Orde op het programma.

Uitnodiging
Zoals gebruikelijk verzorgde All About Content zowel het digitale als het gedrukte uitnodigingstraject. Via een online module verliep de post- en pre-communicatie vlekkeloos.

Enquête en debat
Voedingsbodem van het debat waren de antwoorden die de leden van de balie enkele dagen voor de vergadering konden geven op een aantal enquêtevragen die via een online module werden verzorgd. De redactie van de vragen, de opmaak van de enquête en de verwerking van de gegevens werden verzorgd door All About Content.

Debat “Over de zin en onzin van een Orde en de rol van de Stafhouder”
Een goed debat staat of valt niet alleen met de eloquentie van de sprekers maar ook met de gevatheid van de moderator. All About Content schreef het scenario van het debat uit en huurde niemand minder dan Fien Sabbe, gewezen presentator en advocate, in om de klus tot een goed einde te brengen.

Powerpoint
Een vergadering die meer dan 2 uur duurt, kan best wel wat visuele ondersteuning gebruiken. All About Content stak een prachtige power point presentatie in mekaar waarin tekst, grafieken, beelden en video-shots, elkaar op een dynamische manier afwisselden.

Videomontage
Stafhouder Kathleen Vercraeye blikte terug op haar batonnaat en werd daarbij geconfronteerd met citaten uit een videoboodschap die twee jaar geleden voor haar verkiezing tot stafhouder werd gerealsieerd. Jawel, door het videoteam van All About Content.

Jaarboek digitaal en print
De opvolging en de pre- en postcommunicatie van dit event gebeurde via een emailingmodule die gekoppeld is aan de website van de Brusselse Balie. Alle leden van de Brusselse balie kregen na het zomerreces een Jaarboek toegestuurd waarin een aantal actuele themas van het afgelopen jaar werden behandeld. In het tweede deel van het jaarboek konden de afwezigen de toespraken en het debat die het jaarverslag animeerde nog eens nalezen. In de digitela versie van het jaarboek, dat eveneens door About Content werd gerealiseerd, konden ze ook nog wat extra videomateriaal bekijken.

LIVE DEBAT
  • Digitaal & gedrukt uitnodigingstraject
  • Locatie
  • Ontvangst en techniek
  • Enquête en debat
  • Visuele ondersteuning via Powerpoint
  • Videomontage

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

It’s ALL ABOUT CONTENT