Events with content

In een tijd waarin we digitaal altijd en overal met elkaar verbonden zijn, kunnen we niet zonder persoonlijk contact. De organisatie van evenementen en de volledige communicatieflow errond maken een volwaardig onderdeel uit van de marketingcommunicatiemix.

Ons eventteam zal u graag helpen met het strategisch advies en het uittekenen van uw relatie-bijeenkomsten, inspiratie-evenementen, productlanceringen, roadshows, teambuildings, personeelsfeesten, klantevenementen, congressen en beursstands.

Voor elke opdracht wordt een team op maat samengesteld uit de meest ervaren professionals. Zo garanderen wij een efficiënte werkwijze met de juiste mensen op de juiste plaats.  

Virtuele Jaarvergadering Brusselse Balie op 16 juni 2020

Ook op een moment dat het coronavirus stokken in de wielen stak en onze leefwereld niet verder reikte dan een beperkte bubbel, is All About Content erin geslaagd om de leden van de Brusselse Balie gedurende 2 uur met mekaar te verbinden tijdens een virtuele Jaarvergadering.

De stafhouder en leden van de raad van de Nederlandse Orde van advocaten aan de balie te Brussel (18 personen) kwamen die namiddag samen in een ruime professionele studio. Aan de praattafel de stafhouder en de verkozen stafhouder die in september ‘de staf’ zou overnemen en de gewezen tv-presentatrice Fien Sabbe, die als advocaat maar dan wel aan de Gentse balie, de rol van moderator op zich nam. Aan de tafel werden ook nog een aantal sprekers uitgenodigd, zij het dan in de vorm van vooraf opgenomen video-interviews. Het werd een afwisselende talkshow die door meer zo’n 600 advocaten werd bijgewoond vanop afstand. In vergelijking met de fysieke algemene vergaderingen ‘traditionele stijl’ een absoluut record.

Als wij mogen afgaan op de respons op één van de polls, is de formule ook wel gesmaakt en is zij volgens een overgrote meerderheid van de deelnemers vatbaar voor herhaling.


Wie belangstelling heeft om even te kijken hoe het verliep kan dat doen via deze link.

Receptie onder de gewelven van een treinperron op Tour & Taxis

 

Ter gelegenheid van zijn verkiezing tot Stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel nodigde Patrick A.Dillen alle leden en ‘sympathisanten’ van de Brusselse Balie uit om samen het glas te heffen en van een heerlijk festivalbuffet te genieten.

Het was een van de allereerste evenementen onder de fraai gerestaureerde gewelven van het maritiem treinperron op de site van Tour en Taxis. Leerlingen van de circusschool zorgden letterlijk en figuurlijk voor vuurwerk. Terwijl de gasten zich te goed deden aan de rijk gevulde buffetten en de wijn- en bierbar, konden de sportievelingen zich op de speciaal voor de gelegenheid aangelegde petanquebanen uitleven. De prachtige decoratie en aankleding van dit event kwam tot stand in samenwerking met Accio/Ideashapers.

De gasten werden uitgenodigd met een gepersonaliseerde uitnodiging opgemaakt door de grafische studio van All About Content.

De opvolging en de pre- en postcommunicatie van dit event gebeurde via een emailingmodule die gekoppeld is aan de website van de Brusselse Balie, eveneens een realisatie van All About Content.