Een gevarieerde gala-avond

Voor de gala-avond werd dit jaar uitgeweken naar een site in Anderlecht waar vroeger een filmproductiemaatschappij haar onderkomen had. Het thema Hollywood lag dus min of meer voor de hand.

Wij zorgden voor:

Voor de gala-avond van het Vlaams Pleitgenootschap bij de balie te Brussel werd dit jaar uitgeweken naar een site in Anderlecht waar vroeger een filmproductiemaatschappij haar onderkomen had. Het thema Hollywood lag dus min of meer voor de hand.

Na het stijlvolle diner draafden er allerlei pittoreske figuren op en af zoals Flying Willy, Miss Velvet en The Golden Girls om de 1080 gasten tot in de late uurtjes te amuseren. Wie dat wou kon zich helemaal laten gaan in STUDIO 54 waar DJ Rakesh de Soultrain op gang trok. Ondertussen versierden de Gift Girls de danslustigen met allerlei leuke attributen. In THE OSCARS draaide DJ Luvwax vijf uur lang deep house waar ze in Hollywood alleen maar van kunnen dromen. Hier zorgden de Golden Girls voor sfeer. Wie bij een rustig muziekje op adem wou komen of bijpraten kon dat in the Speakeasy lounge. Cigar en roulette girls zorgden voor de animatie en de paparazzi pin-up was nooit ver weg.

Concept en praktische uitvoering was ook hier weer in handen van All About Content en Accio.

 

Uitnodigingstraject

Drukwerk

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

Hier zou ik gaag een afsluiten tekst plaatsen (dezelfde  voor elke post). Doelstelling > Call to action dat ze ons contacteren.