Allgemene vergadering Balie Brussel (30 jaar NOAB)

Het interessante panelgesprek dat op 16 juni naar aanleiding van de jaarvergadering werd georganiseerd. Het gesprek werd in goede banen geleid door moderator Fien Sabbe, voormalig radio- en tv presentator maar sinds kort advocaat-stagiair aan de balie van Gent.

Wij zorgden voor:

Het interessante panelgesprek dat op 16 juni naar aanleiding van de jaarvergadering werd georganiseerd. Thema’s die aan bod kwamen waren: zijn er teveel advocaten?, is het systeem van begroten nog relevant?, en wie is bang van de advocaat-werknemer?. In de praatstoelen zaten Meester Marieke Wyckaert, Meester Dominique Blommaert en Meester Frank Judo. Het gesprek werd in goede banen geleid door moderator Fien Sabbe, voormalig radio- en tv presentator maar sinds kort advocaat-stagiair aan de balie van Gent.

Stafhouder Kathleen Vercraeye en haar kabinetschef brachten in een duopresentatie verslag uit over de activiteiten van de Raad, de Stafhouder en haar medewerkers in het voorbije gerechtelijk jaar.

Save

Save

Save

Save

Content makes it work

Personeelsmagazine, jaarvergadering, bedrijfsfilm, digitale nieuwsbrief,
sociale media campagne of website?

Hier zou ik gaag een afsluiten tekst plaatsen (dezelfde  voor elke post). Doelstelling > Call to action dat ze ons contacteren.